luni, 15 octombrie 2007

Onorurile Rezistentei Urbane

In umila stradanie de a indrepta lumina cunoasterii asupra celor mai valoroase intreprinderi omenesti, membrii Rezistentei Urbane au decis sa ofere un cadou de recunoastere si multumire celor care au depasit galant granita banalului. Astfel s-au instituit azi, 15 Octombrie 2007, prin Decret Rezistential urmatoarele Onoruri si Reprimari:

Crucea Purpurie in Grad de Nobil Creator - Onor Desavarsit acordat contemporanilor pentru contributia lor la Patrimoniul Cultural. Se acorda atat nationalilor cat si cetatenilor straini pentru eforturile mai mult decat normale, depuse in munca de creatie prin care au imbogatit intr-o masura considerabila cultura si cunoasterea umana.


Adde parvum parvo magnus acervus eri


Steaua Albastra in Grad de Inalt Rezistent Urban - Onorul Suprem acordat de catre membrii Rezistentei Urbane persoanelor care, in decursul vietii, prin totalitatea activitatilor, creatiilor, sacrificiilor sau tariei lor de caracter lasa in urma un legamant nepretuit si un exemplu staruitor de urmat.


An nescis, mi fili, quantilla sapientia mundus regatur?


Roza Verde in Grad de Caterinca Suprema - Onor Desavarsit acordat contemporanilor cu o personalitate deosebita, care dau dovada de umor inegalabil. Se acorda nationalilor pentru o creatia sublim ilara, care au ridicat si a incurajat spiritele noastre in vremuri tulburi.


Estne volumen in toga, an solum tibi libet me videre?


Bucata de Plumb in Grad de Jalnica Reprimare - Jalnica Reprimare acordata acelor oameni care prin totalitatea activitatii lor nu au facut decat sa scada valoarea cunoasterii, culturii si bunastarii omenesti.



Caeci caecos ducentes

2 comentarii:

Vladimir Agrigoroaei spunea...

Cur alteris insignia non datis? Unum solum mihi prodest.

rogue spunea...

din ciclul "yes,I speak latin because I'm not trying to hide what a jerk I am"